/ WAT MAKEN WE?

01

/ GLASDAKEN

GlassProjects ontwerpt en plaatst alle soorten
klassieke glasdaken en lichtstraten. Van a tot z in eigen beheer. Volgens de strengste normen en met respect voor de architecturale uitstraling van uw project.

Neusje van de zalm: onze brandwerende koepels.

Een glasdak dat liefst 60 minuten brand weert én een grote ontwerpvrijheid biedt? GlassProjects bewijst dat het kan. Onze brandwerende koepel is opgebouwd uit een rubber-op-staalprofiel met gecontroleerde waterafvoer waarin ruiten vierzijdig worden gedragen. Naargelang het project passen we de onderconstructie aan qua overspanning en modulatie. Afhankelijk van de glasmaten is er een toepassingsgebied van 0° tot 80°.

Deze unieke en gecertificeerde innovatie van GlassProjects werd grondig getest en goedgekeurd in Belgische en Nederlandse laboratoriums. Naast onklopbare (brand)veiligheid en duurzaamheid rekent u als architect of bouwheer ook op totale ontwerpvrijheid.

/ GEVELPROJECTEN

GlassProjects vervaardigt gordijngevels waarvan de basisconstructie uit staal of aluminium bestaat. Ze ogen slank en strak, bieden meerdere afwerkingsmogelijkheden, en voeren water af via een ingenieus drainagesysteem.

Voor een integraal glazen uitzicht gebruiken we inwendige bevestigingsprofielen. Raam- en deurpartijen kunnen perfect worden geïntegreerd. Naargelang uw thermische en akoestische vereisten, komen andere soorten glas in aanmerking.

02